• Home
 • Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Sierbestrating

    

    

Algemene Voorwaarden Sierbestrating

        A.Van Elk BV Gevestigd Pas 3a 6654 AK te Afferden (Gld)

           KvK nr.: 10032026

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden per 01-01-2015

Leveringen

 • De leverdatum is altijd in overleg en levertijd kan variëren van enkele dagen tot  maximaal 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling (mits voorradig bij onze leveranciers) . Omdat planningen complex zijn kan nooit met 100% zekerheid worden beloofd dat een bestelling op een bepaalde dag wordt afgeleverd. Er wordt afgeleverd met een truck met oplegger met laad/loskraan. De totale lengte van dit voertuig is ca. 18 meter. Er wordt ten allen tijde geprobeerd aan huis te leveren. Mocht dit niet lukken, dan is dit overmacht, veroorzaakt door gebeurtenissen  waar de chauffeur geen aandeel in heeft. Dat is ook de reden dat A. van Elk BV nooit voor 100% kan beloven dat er wordt gelost op de plaats waar de klant het graag wil. Die beslissing ligt altijd bij de chauffeur. Deze zal echter altijd zijn/haar best doen om de goederen zo dicht mogelijk bij het afleveradres te lossen. De materialen worden naast de vrachtauto gelost en er wordt nooit over trottoirs gereden om de losplek te bereiken.

 • Opdrachtgever zal de goederen slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij de goederen wenst te behouden. Indien opdrachtgever van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal opdrachtgever de goederen met alle geleverde toebehoren in originele staat en verpakking aan A. van Elk BV retourneren.                        

 • Indien een tijdige levering onmogelijk is als gevolg van overmacht of andere onvoorziene omstandigheden, wordt de levertijd verlengd tot dat moment waarop A. van Elk BV redelijkerwijze in de gelegenheid is tot levering. Als overmacht zal in ieder geval hebben te gelden natuurgeweld, vorst als het niet voorradig zijn van het product.

 • Kosten van derden door het niet tijdig leveren van producten zijn nimmer aan te rekenen aan A. van Elk BV.

 • Om twijfels en discussies omtrent de betalingscapaciteit van de koper te voorkomen zal A. van Elk BV bestellingen uitsluitend in behandeling nemen nadat de koper het volledige bedrag van de bestelling heeft voldaan.

Let wel; Verwerken, bewerken of anderszins gebruiken van geleverde goederen is accepteren en hierbij vervalt ieder recht op reclamatie !!

 

 

Afhalen vanaf opslag Afferden

 • U kunt uw bestelling uiteraard ook bij ons afhalen vanaf onze opslag van Heemstraweg 36a in Afferden. De betaling dient dan vooraf te zijn overgemaakt op onze rekening of bij afhaal contant te worden voldaan. Pinnen bij afhaal is dus niet moegelijk !!
 • U dient zelf te zorgen voor passend vervoer !! Er is uiteraard wel iemand aanwezig om u te helpen of te laden met een heftruck.

 

Besteleenheden

 • Per artikel kunnen verschillende besteleenheden van toepassing zijn. Mogelijke besteleenheden zijn: stuks, m2, m3, laag, pak, krat, zak, big bag, mini bag, gaas of per ton.
 • Als u bestrating bestelt, bestel dan enkele procenten extra. Tijdens het bestraten kan de maatvoering zo ongelukkig uitvallen dat er veel knip- of zaagverlies ontstaat, soms tot wel 5 procent van de totale bestelling. Als dat bij u gebeurt, en u hebt exact op maat besteld, dan hebt u in dat geval stenen of tegels tekort. Bij een nabestelling moeten we helaas opnieuw bezorgkosten berekenen.

 • Wanneer een bestelling geplaatst is, wordt er eventueel contact opgenomen om het bestelde aantal aan te passen en af te ronden op hele besteleenheden. Dit gebeurt zo spoedig mogelijk na het plaatsen van een bestelling.

 • Bij Kleine orders waarbij het totale goederenbedrag (excl. Bezorgkosten)onder € 175,00 ligt, houden wij het recht voor deze bestelling niet óf op een later tijdstip uit te voeren.

 

Prijzen.

 

 • De prijzen op deze website worden weergegeven in stuks, m2, m3, laag, pak, krat, zak, big bag, mini bag, gaas of per ton. Deze prijzen zijn inclusief btw echter exclusief bezorgkosten.

 • De bezorgkosten worden bij aanvraag van de offerte berekend aan de hand van het bezorgadres (en eventueel meerdere leveranciers). Voor de Waddeneilanden en sommige locaties in Zeeland worden de bezorgkosten altijd per levering uitgerekend. Deze zullen in de uiteindelijke gerichte offerte worden vermeld.

 • Omdat we rechtstreeks vanaf de fabriek leveren, kunnen we niet altijd alle combinaties met andere materialen maken. Bestelt u materialen van meerdere leveranciers, dan wordt per leverancier berekend, en kunt u meerdere vrachtauto’s voorde deur verwachten.
 • Prijslijsten en reclame materialen zijn aan wijzigingen onderhevig en binden A. van Elk BV niet.

 • Indien de kostprijs van de door A. van Elk BV verkochte producten een verhoging mocht ondergaan op grond van ondermeer veranderende invoerprijzen, prijswijzigingen , een wijziging in lasten, wijzigingen in heffingen en/of andere rechten of plichten, is A. van Elk BV gerechtigd de prijzen aan te passen, ook in geval de order reeds bevestigd is. A. van Elk BV zal hiervan de koper schriftelijk mededeling doen. Koper heeft het recht hierop de koop te ontbinden.

 

Garantie.

 • Ondeskundige verwerking van de geleverde producten kan de garantie doen vervallen.  

 • Het niet opvolgen van de (verwerkings) voorschriften van de fabrikant kan de garantie doen vervallen.(Deze zijn o.a. bijgesloten op de verpakkingen)

 • Kalkuitbloei betreft een chemische reactie van regenwater met kalk welke geen invloed heeft op de kwaliteit van het materiaal. De uitbloei zal naar verloop van tijd verdwijnen. Kalkuitbloei van of aan de door A. van Elk BV geleverde materialen geven geen reden tot afkeuring.(Zie uitleg “witte uitslag” elders op website.)

 • Indien de opdrachtgever niet binnen 8 dagen na de dag van levering A. van Elk BV schriftelijk wijst op gebreken, die bij grondig onderzoek konden worden opgemerkt, dan wordt de opdrachtgever geacht met de staat waarin het gekochte is geleverd of opgeleverd, in te stemmen en vervalt ieder recht op reclamatie.

 • Geringe afwijking in kwaliteit, kleur enz. geven geen reden tot afkeuring. Ondanks de grote zorg die besteed is aan deze website, kunnen door fotografie of druk de kleuren van de producten een beetje afwijken van de werkelijkheid. Maak uw definitieve keuze altijd aan de hand van een recent monster en bestel uw materiaal in één keer. Materialen uit verschillende producties kunnen een beetje afwijken in kleur en structuur en afmeting.

Let wel; Verwerken, bewerken of anderszins gebruiken van geleverde goederen is accepteren en hierbij vervalt ieder recht op reclamatie !!

    

Aansprakelijkheid.

Alle directe of indirecte schade welke voortvloeit uit de met A.van Elk BV gesloten overeenkomst jegens de koper en/of derden wordt bij deze uitdrukkelijk uitgesloten.

 Klik hier om het pdf te downloaden

Routebeschijving

Klik hier om uw routebeschrijving te starten

Bedrijfsgegevens

Aannemings- en verhuurbedrijf  A. van Elk BV
Postadres: Pas 3a, 6654 AK Afferden (Gld)
Rekeningnr: NL52RABO 0112.7518.22
BTW nr. :NL 8047.51.183.B01
KvK nr.: 10032026

Showtuin

 

> lees meer

Bezoekadres showtuin:

Heemstraweg 36a,
6654 KE Afferden (Gld)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (algemeen)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (sierbestrating)
Telefoon: 0487-514261
Fax: 0487-518207

Voor uitgebreid advies is het fijn om vooraf een afspraak te maken. Uiteraard kunt u ook telefonisch advies vragen of via mail.

Openingstijden

Tijdelijk aangepaste openingstijden

Maandag Gesloten

Di t/m Vrijdag:

12:30 - 17:00 uur

Zaterdag:
08:00 - 12:30 uur

Buiten openingstijden op afspraak mogelijk.